Zakelijk

Bent u hovenier, timmerman of aannemer?

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een hoogwaardig assortiment aan hout en tuinmaterialen te kunnen aanbieden aan uw klanten. Daarom willen wij u graag uitnodigen om samen te werken met ons. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en het bezorgen van hout en tuinmaterialen van de hoogste kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring in de houtindustrie hebben wij de kennis en kunde om de beste producten te selecteren en te leveren aan uw klanten. Wij bieden daarom de mogelijkheid om middels een aantrekkelijke kortingsregeling producten te bestellen. Daarnaast garanderen wij altijd de hoogste kwaliteit van onze producten, zodat uw klanten tevreden blijven en terugkeren.

Als u met ons samenwerkt, kunt u profiteren van onze snelle, betrouwbare en flexibele service. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om u te adviseren en u te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw klanten.

Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en het leveren van uitstekende service. Daarom streven wij naar 100% klanttevredenheid. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw bedrijf te ondersteunen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen om de beste hout en tuinmaterialen aan te bieden aan uw klanten!


Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW.