Blokhut - Tuinhuis Vught Lauren

Artikelnummer N3280.04

De dakplanken van deze blokhut hebben een dikte van 27mm, dit is ideaal voor isolatie. Voor het toepassen van een 100mm kunstof of 125mm verzinkte dakgoot is een extra wandlaag nodig. Let op het unieke pakketnummer, staat vermeld in de handleiding, op de tekening en op de sticker aan de bovenzijde van het pakket. Zonder dit pakketnummer kunnen wij helaas geen service-verzoeken in behandeling nemen.

Vanaf € 8889,00

Samenstellen


Neem contact met ons op over de levertijd.

Specificaties

Aantal deuren2
Aantal ramen (te openen)10
Aantal ruimtes2
Afmeting hoekverbinding10,00 cm
Afwerkinggeschaafd
Behandelingonbehandeld
Breedte930,00 cm
Dakbedekking inbegrepenOptioneel
Dakoppervlakte48,80 m²
Daktypezadeldak
Deurtypedubbele deur
Diepte400,00 cm
Dikte glas4-6-4mm
Dikte wand70,00 mm
Draairichting deurrechts scharnierend
Fundering inbegrepenja
Funderingsmaat 1 Breedte380,00 cm
Funderingsmaat 1 Lengte910,00 cm
Geschikt voor dakpannennee
Gespiegeld op te bouwenja
Glasisolatieglas
Houtsoortvuren
InbegrepenCilinderslot
Inhoud (m3)87,70 m³
Kies overkapping of luifelzonder overkapping
Modelrechthoek
Nokhoogte351,00 cm
Oppervlakte bijgebouw13,6m²
Pakketgewicht4130,00 kg
Pakketmaat breedte120,00 cm
Pakketmaat hoogte392,00 cm
Pakketmaat lengte605,00 cm
Vloer inbegrepennee
Vloeroppervlakte binnen18,80 m²
VoorradigNee
Zijraam links en rechts te plaatsennee

Samenstellen

Blokhut - Tuinhuis Vught Lauren

1. Behandelen

De Vught Lauren wordt onbehandeld geleverd. Wij raden een behandeling aan van de Vught Lauren om de kwaliteit op lange termijn te waarborgen.

2. Dakbedekking

De dakbedekking van Vught Lauren is optioneel. Indien gewenst kunt u gelijk dakbedekking (48,80 m² benodigd) mee bestellen. Een dakbedekking op Vught Lauren is nodig om bescherming te bieden tegen elementen zoals regen, sneeuw, wind en hagel. Het houdt ook de warmte in Vught Lauren in de winter en houdt Vught Lauren koel in de zomer. Een goede dakbedekking verlengt ook de levensduur van Vught Lauren door te voorkomen dat het hout beschadigd raakt door weersinvloeden.

3. Dakgootset

De Vught Lauren wordt geleverd zonder dakgoot. Voor een juiste afwatering besteld u meteen een dakgootset mee

4. Deuren

De Vught Lauren wordt geleverd zonder ramen en (buiten)deuren. Indien gewenst kunt u kiezen voor een houten (deluxe) of kunststof uitvoering van de ramen en (buiten)deuren

5. Extra wandlaag

Met een extra wandlaag kunt u de nokhoogte van Vught Lauren verhogen om een hoger plafond te creeeren van ca. 10 tot 12 cm. Wanneer u kiest voor een behandeling, kies dan voor de wandlaag dezelfde behandeling/kleur als de eerder gekozen behandeling voor Vught Lauren.

6. Fundering

Indien u Vught Lauren wenst te plaatsen op een betonnen of bestrate ondergrond dan dient u deze te voorzien van een afwateringsbalk, ook wel een ringbalk genoemd. De omtrek van de fundering van Vught Lauren beslaat 25.8 m/s.

7. Heater

Wilt u in de herfst en de winter ook genieten in of rond de Vught Lauren? Bestel dan een heater mee voor optimaal comfort.

8. Starterset

Standaard wordt de Vught Lauren geleverd zonder bevestigingsmaterialen als een spijkerset voor de dakbedekking. Ook is het belangrijk om Vught Lauren te verankeren tegen storm en te voorzien van luchtroosters voor ventilatie. Wij raden daarom aan gelijk een starterset mee te bestelen.

9. Vloer

De Vught Lauren wordt geleverd zonder vloer. Indien gewenst kunt u gelijk een vloer (18,80 m²) inclusief funderingsbalken mee bestellen:


Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW.